Publicitat, comunicació i activacions de marca

Comuniquem estratègicament la teva marca, en el lloc i moment més adients, amb tot l’impacte de la creativitat.

00

Estratègia, creativitat i resultats

El nostre punt de partida sempre és una visió estratègica. Amb la nostra experiència en sectors i mercats diversos, t’ajudem a convertim en realitat els teus objectius de negoci a través de campanyes i accions de comunicació i publicitat a mida.

Amb el teu client al centre de qualsevol acció i amb la teva marca i posicionament com a base de tot, definim briefings creatius i estratègics per a desenvolupar internament i amb l’ajuda de professionals i especialistes qualsevol tipus de contingut: fotografia, vídeo, il·lustració o programació.

Planifiquem, segmentem, assignem pressupostos i mesurem resultats per a tota mena de campanyes i accions de comunicació.

  • Publicitat: som especialistes en campanyes de pagament online (Facebook i Instagram Ads, Google Ads), gestionem pressupostos i contractem directament amb mitjans per campanyes on i offline.
  • Accions a les xarxes socials: ideem i executem accions als teus canals online per a generar interacció amb la teva comunitat, multiplicar el teu abast o captar leads a través de promocions, concursos i qualsevol tipus d’activació.
  • Esdeveniments: definim accions integrades offline i online, planifiquem i executem esdeveniments i espais de marca, gestionem la relació amb les públics i els mitjans, des dels hashtags a les rodes de premsa.
  • I molt més: gestionem recursos de tota mena per comunicar la teva marca en el moment necessari de manera creativa i intel·ligent. Producció de materials, gestió d’impressions, disseny de stands, campanyes d’influencers… i tot el que calgui per aconseguir els teus objectius.