Estratègies web i ecommerce

T’ajudem a convertir la teva web en un recurs estratègic per al teu negoci

00

Una web a mida per a tu i els teus objectius

La teva pàgina web és molt més que un simple aparador a la xarxa, és la porta d’entrada al teu negoci i una part clau de l’experiència dels teus clients. A banda de continguts ben ordenats, imatges cuidades i una navegació intuitiva i àgil, la teva web cal que transmeti tots els valors de la teva marca. Per això creiem que qualsevol projecte per crear una nova web només es pot fer des d’una perspectiva estratègica.

Realitzem projectes web a mida de les teves necessitats i objectius, amb estructures de contingut ben definides i textos treballats i redactats per aconseguir un bon posicionament als cercadors, però també per transmetre amb claredat el que volem comunicar i aconseguir la resposta desitjada. Treballem amb les millors solucions tecnològiques per tal que la teva web estigui optimitzada i sigui fàcilment editable i actualitzable. Posem al teu abast totes les eines i coneixement per a que tinguis tot el control de la teva web en tot moment.

Tant si el que vols és tenir moltes visites, recollir dades de contacte o generar directament vendes, fem la web que necessites i te l’entreguem en el termini previst amb tots els continguts, i llesta per a rebre la primera visita o la primera comanda. Quan una web està publicada, el nostre treball no ha acaba aquí. Desenvolupem estratègies per a captar tràfic, leads o vendes, amb campanyes integrades de marketing i publicitat per a convertir cada visita en resultats per al teu negoci.

Vols una web a mida que impulsi el teu negoci?