Estratègies de marca, branding & naming

Ajudem els emprenedors a trobar el nom i crear la marca per al seu projecte o producte

00

“Què val un nom?”

En qüestió de segons, els teus clients ja tenen una opinió de la teva marca. El nom, la imatge i cada missatge que dones els fa prendre una decisió sobre el teu producte o servei. En un món ple de soroll, ajudem el teu negoci a destacar amb una estratègia de branding que impulsi els teus objectius.

Amb una visió estratègica del teu projecte i sempre amb el punt de vista del teu potencial client, t’ajudem a crear una marca que comuniqui uns valors, una oferta i una experiència de manera clara, efectiva i memorable. Una marca és molt més que un logo, un slogan o un anunci. Tot és branding, des del nom fins al contingut o l’estratègia que et farà destacar i diferenciar-te entre els competidors.

Comencem per definir l’essència de la teva marca, el posicionament estratègic que vols comunicar des del primer moment. A partir d’aquí, trobem noms que siguin creatius, però sobretot rellevants i útils, que tinguin tot el que cal tenir per prosperar en un món global i connectat.

A través d’un procés d’anàlisi, estudiem les tendències de mercat, de l’entorn i de cada sector per crear marques amb personalitat, valors clars i un bon relat; marques memorables que enamoren i perduren.

Necessites una marca per a la teva millor idea?