Estratègia digital i xarxes socials

Som especialistes en arribar als teus clients de la manera més rellevant a través de la xarxa.

00

Molt més que un “community manager”…

Acompanyem les marques en definir universos digitals per a connectar amb els vostres clients. Partim d’un anàlisi de les tendències de l’entorn i un coneixement a fons de les vostres necessitats de comunicació per definir un posicionament a la xarxa per a crear missatges i continguts rellevants per als teus públics.

Tant si es tracta de generar reconeixement de marca, captar vendes online o cultivar relacions B2B, t’ajudem a aprofitar tots els recursos que la tecnologia posa a la teva disposició. Per a això generem continguts creatius que transmetin els teus missatges de forma memorable i sorprenent, i ens encarreguen de produïr-los i adaptar-los a les particularitats de cada xarxa o canal: imatges. vídeos, articles, mailings…

Gestionem diàriament en nom teu els teus canals a les xarxes socials, atenem tots els missatges, cuidant la teva reputació i establint relacions de confiança amb la teva comunitat. Constantment revisem l’estratègia a través d’objectius mesurables i reporting detallat per prendre sempre les millors decisions.

Posem a la teva disposició tot el nostre coneixement i experiència en els entorns digitals, per ajudar-te utilitzar les eines més adients en el moment exacte i aconseguir els teus objectius.