Wifi gratis per als clients

En els últims anys s’ha anat extenent arreu del món la pràctica d’oferir wifi gratis als clients dels comerços. Quan la competència i les opcions per als consumidors augmenten, les empreses proven fórmules per captar la seva atenció i diferenciar-se d’altres ofertes similars a través dels petits detalls.

A Estats Units el passat Nadal, Google va esponsoritzar un servei de wifi gratuït a 47 aeroports principals. Aprofitant uns dies de gran afluència, el gegant d’Internet “regalava” la connexió (a canvi la primera pàgina en carregar-se incloïa un anunci d’un producte Google, totalment acceptable per a l’usuari si després podia navegar lliurement).

Ara sembla que la següent en apuntar-se al carro no és altra que McDonald’s, el símbol internacional de les empreses americanes i del fast food. A partir del mes de gener, 11.500 restaurants oferiran accés a Internet gratuït per als seus clients. Significa això que el wifi passarà amb el temps a convertir-se en un servei que els clients esperen tenir gratis amb la seva consumició, igual que els paquetets de ketchup?

Les empreses de restauració o serveis on els usuaris passen una estona poden beneficiar-se d’oferir connexió gratuïta a canvi de publicitat d’alguna de les seves ofertes, de diferenciació en un context de molta competència similar o fins i tot per la possibilitat de captar un nou segment en creixement: el dels homes i dones que treballen cada cop més depenent dels seus móbils i portàtils, portant les seves oficines, literalment, “a sobre”.

via The Next Web, Techcrunch, Notchweiner, Mashable i I New Idea

0.Comentaris

    Deixar un comentari