Web 2.0 i xarxes socials: El seu potencial per a l’empresa

Aquí podeu veure i descarregar la presentació que hem fet avui a la Jornada “Com pujar la vostra empresa al tren de les tecnologies: reflexions i oportunitats al voltant de les TIC a Girona”

Espero que us resulti útil i interessant!

Si us interessa fer un pas en aquesta direcció, recordeu que aquí també us podeu descarregar un manual d’introducció a Twitter que hem preparat per a la petita empresa.

Suscribiu-vos al blog d’ElGiroscopi per estar al dia, per RSS o per email.

O segueix-nos a Twitter i Facebook!

7.Comentaris

 1. abril 21, 2010

  M’encanta la presentació de debó!
  Me la guardo a les meves preferides!!

  Respondre
 2. abril 21, 2010

  Interessant, ja ho explicaràs amb més detall!

  Respondre
 3. abril 21, 2010

  Genial!!
  Llastima no haver pogut ser-hi.

  Però la presentació, s’ha de dir, esta molt i molt ben feta. Felicitats!!… i gràcies per compartir-la :U)

  Respondre
 4. abril 22, 2010

  Anna, gran presentació,m’agrada molt!! felicitats per l’èxit i si em permets al llarg del dia ho intentaré posar al meu blog!;)

  Respondre
  • abril 22, 2010

   I tant! faltaria més…si tu hi surts! és tota teva 🙂

 5. jaumefe
  setembre 14, 2010

  Molt interessant. El problema, però, és l’ús d’aquestes xarxes per part dels clients. M’he trobat en molts casos que l’existència de diferents eines 2.0 crea confusió i l’usuari no sap on ha de mirar. Preguntes recurrents: si ja tens bloc on puc comentar-hi perquè haig de mirar twitter o facebook?

  Respondre
  • setembre 20, 2010

   Hola Jaume,
   gràcies pel teu comentari!

   Respecte a la teva pregunta jo crec que en primer lloc el més important és fer una reflexió de a quines xarxes té sentit que sigui una empresa. Cada cas particular és diferent, dependrà del tipus de producte o sevrei, de client, d’abast geogràfic… I sempre fixar-se en quins comportaments han canviat (on són els meus clients quan estan connectats?) més que no pas en les eines (no cal estar a la darrera novetat sempre).

   Un cop estudiat, llavors les xarxes s’han de gestionar de manera coordinada, per exemple, el blog ha d’alimentar la pàgina de Facebook, els continguts es difonen a través de les diferents xarxes simultàniaments. De cares al client, se li ha de transmetre que són simplement canals adicionals i complementaris. Hi haurà qui preferirà deixar comentaris al blog i qui només vol llegir-te a través de Facebook. I fins i tot qui prefereix una newsletter per email!

   Al final la gràcia està en què els usuaris s’autosegmentaran per ells mateixos i utilitzaran el canal que més els interessi. De la mateixa manera que hi ha qui prefereix enviar un email i qui prefereix trucar o passar en persona. Potser amb el temps es pot decidir si un canal té prou audiència per a que tingui sentit mantenir-lo.

   La gràcia està en

Deixar un comentari