Tens una idea per crear una start-up? Mira quins nínxols queden encara!

Fa anys que l’emprenedoria i les start-ups estan en boca de tothom. La creativitat empresarial està en bona forma. En aquesta infografia de Michelle Rial (BuzzFeed) podràs veure quins buits de mercats hi ha entre quatre startups molt congudes; Airbnb, Tinder, Birchbox i Uber.

A vegades, tan sols cal tenir una bona idea, no massa rebuscada i posar-la en marxa, pensant en les necessitats de la societat, un cas d’èxit són per exemple els de Airbnb que van pensar en llogar les seves habitacions. Uns altres són els de Tinder, que van pensar que lligar pel mòbil aprofitant la geolocalització i les fotos que utlitzem a les xarxes socials podia ser un reclam suficient. També trobem els Birchbox que han solucionat el fet de donar proves de maquillatge i no treure’n rendiment, ja que els subscriptors reben cada més una caixa amb les novetats de gran firmes i també marques locals i emergents. Els d’Uber, que tot i que no acaba de trobar el seu lloc a casa nostra, estan revolucionant el sector del transport privat fent-lo més immediat i econòmic…

Mira quins forats hi ha i pensa si podries muntar alguna empresa per omplir-los. És més, pensa si hi ha algun concepte que no han tingut en compte i sigues el primer en tenir la idea!

infografia ninxols startup elgiroscopi emprenedoria

0.Comentaris

    Deixar un comentari