Concentrol

Storytelling digital per a un negoci B2B

00

Concentrol és una empresa amb més de 75 anys de trajectòria en el sector químic. Vam començar a treballar-hi amb l’objectiu de posar en marxa tot un ecosistema de Marketing en l’entorn digital que reforcés els esforços comercials tradicionals, basant-nos en un posicionament estratègic centrat en donar valor afegit als seus clients.

Per això hem implementat un seguit d’accions de comunicació i de creació de continguts que aporten valor al client, posicionen a Concentrol com a expert en els sectors i mercats en els que opera i cultiven una relació al voltant de la marca. A través d’un relat de marca potent i una estratègia consistent que impacta en totes les frase del cicle comercial, convertim el “business to business” en “human to human”. Aquest projecte va guanyar el Premi Digital E-tech 2017 a la Millor iniciativa de màrqueting digital gironina.

00

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.”

00