PER FI! Instagram s’adapta a les necessitats dels publicistes

Fa uns dies que la xarxa s’ha omplert d’opinions sobre la nova imatge corporativa d’Instagram, que ha dividit a tothom en detractors o fanàtics, sense punts intermitjos. Aquesta discussió simplement mostra la gran presència a la societat que té l’aplicació que ,tot i ser relativament nova (només té 5 anys de vida), ja compta amb més de 75 milions d’usuaris actius al dia i un 20% dels usuaris d’internet la utilitzen habitualment.

L’èxit de la xarxa social de fotografies és un fet indiscutible, per això, les marques no han dubtat en apostar-hi com a plataforma per a desenvolupar-hi les seves estratègies publicitàries. Fins fa uns mesos, Instagram no oferia les eines òptimes per a la publicitat, però arran de la compra de l’aplicació per part de Facebook, poc a poc van arribant les oportunitats per a les marques.

Varietat d’opcions en la mostra d’anuncis

El passat mes de setembre va entrar en funcionament Instagram Ads, la plataforma d’anuncis d’Instagram, oferint diferents solucions per a la promoció de marques i productes a través dels continguts, que s’integren perfectament en l’ús que els usuaris fan de la xarxa. Aquests continguts es concreten en imatges i vídeos patrocinats, seqüències d’imatges o anuncis de capçalera, que s’han anat integrant en aquests mesos per a permetre el call-to-action dels usuaris per a reservar, descarregar, comprar, registrar-se o obtenir més informació.

Per fi, Instagram és multiusuari!

Una altra oportunitat per a les empreses és l’opció que ofereix Instagram de canviar de compte en el mateix dispositiu. A partir d’ara no caldrà desconnectar-se i tornar-se a connectar per a canviar d’usuari en un mateix smartphone, sinó que es podran tenir diverses sessions obertes alhora i escollir quina es vol gestionar en cada moment.

Mesurar l’impacte des del propi Instagram

Per acabar, tot i no ser oficial, s’ha filtrat la futura eina per a les marques d’Instagram: Instagram Analytics. En els propers mesos, s’intueix que Instagram llançarà uns nous perfils professionals per a empreses, fotògrafs, celebritats i influencers des dels quals podran veure estadístiques sobre les seves imatges, els seus followers, etc. i l’engagement aconseguit, les millors publicacions, etc.

analytics instagram el giroscopi

És el moment de treure (encara més) suc a l’aplicació!

0.Comentaris

    Deixar un comentari