Mi Food: Hello Kitty a la sopa (literalment)

Fa unes setmanes vaig assistir a la macro-fira del sector de l’alimentació, Alimentària. Una de les novetats que s’hi presentaven que més em va cridar l’atenció va ser tota una línea de productes d’alimentació amb la imatge de la reconeguda gateta japonesa Hello Kitty, creada per una empresa de nom Mi Food.

Ja estem força acostumats a les llicències de personatges utilitzades en galetes (recordeu les galetes Cuétara als anys 80?) però aquest cop la cosa va més enllà i concretament al món del menjar italià: pasta, oli, salsa de tomata… i fins i tot cafeteres (!!!)…

M’imagino que la idea és incentivar els nens a menjar més sa i més variat amb l’excusa de la gateta que tant els agrada. M’ha recordat un estudi on posaven personatges de Barrio Sésamo a un tall de bròquil i els nens ho preferien a la xocolata (encara que costa de creure, deu ser que els nens estan encara més influenciats per les marques del que pensem).

Què en penseu? Creieu que és una bona manera de comercialitzar menjar per a nens (i no tant nens)? O és un exemple més de la saturació insuportable de Hello Kitty?

2.Comentaris

 1. joan
  abril 28, 2010

  Si la pasta no te forma de la Kitty, encara.
  Ho dic perquè la torradora (que la tinc) et fa les torrades amb la cara de la gateta (sort que desprès li poso la mantega i la melmelada).
  De fet, fa temps que vaig llegir que els japonesos tenen clar que els nens són els que manen a casa, és a dir, són els que decideixen el què es compra, a on es va de vacances, etc…, per la qual cosa entenc aquesta campanya felina.

  Respondre
 2. setembre 15, 2011

  Delicioso!

  Respondre

Deixar un comentari