Mi Food: Hello Kitty a la sopa (literalment)

Fa unes setmanes vaig assistir a la macro-fira del sector de l’alimentació, Alimentària. Una de les novetats que s’hi presentaven que més em va cridar l’atenció va ser tota una línea de productes d’alimentació amb la imatge de la reconeguda gateta japonesa Hello Kitty, creada per una empresa de nom Mi Food.

Ja estem força acostumats a les llicències de personatges utilitzades en galetes (recordeu les galetes Cuétara als anys 80?) però aquest cop la cosa va més enllà i concretament al món del menjar italià: pasta, oli, salsa de tomata… i fins i tot cafeteres (!!!)…

M’imagino que la idea és incentivar els nens a menjar més sa i més variat amb l’excusa de la gateta que tant els agrada. M’ha recordat un estudi on posaven personatges de Barrio Sésamo a un tall de bròquil i els nens ho preferien a la xocolata (encara que costa de creure, deu ser que els nens estan encara més influenciats per les marques del que pensem).

Què en penseu? Creieu que és una bona manera de comercialitzar menjar per a nens (i no tant nens)? O és un exemple més de la saturació insuportable de Hello Kitty?

0.Comentaris

    Deixar un comentari