L’ou és un influencer

Un ou ha protagonitzat la última campanya de màrketing viral de les xarxes. Tot ha resultat ser una acció impulsada des de la Super Bowl i relacionada amb la promoció de la salut mental, amb l’objectiu de parlar de la pressió que representen per algunes persones les xarxes socials.


Tot va començar amb una misteriosa publicació des d’un suposat perfil anònim que deia que volia aconseguir un rècord de likes a instagram, superant els més de 18.000.000 d’una dolça foto del nadó de la celebrity americana Kylie Jenner. Semblava impossible que un ou, amb fons blanc, i amb un copy sense massa res, aconseguís el seu objectiu de superar els likes d’una influencer a Instagram. Però l’ou no estava sol, tot estava previst. Des del moment que la model i estrella televisiva Kylie Jenner respon al repte penjant un vídeo i tots els seus seguidors (+ els amics dels seguidors i els amics dels amics dels seguidors…) comencen a fer likes a la publicació de l’ou, la cosa va agafant volum i es crea la notícia: l’ou és un influencer. Objectiu viral aconseguit i després, sorpresa! L’ou anuncia que de tanta pressió a les xarxes s’ha trencat i convida a que tothom que es pugui sentir pressionat per les xarxes socials es plantegi si necessita suport psicològic i recorri a demanar ajuda a un professional de la salut mental.


La Super Bowl és la impulsora d’aquesta creativa campanya de màrketing, i aliant-se amb Mental Health of America ha aconseguit una gran repercussió i debat. La plataforma Hulu ja ha corregut també a comprar publicitat de l’ou i prepara una campanya que també aprofitarà l’abast aconseguit. Ja corren milers i milers de dòlars gràcies a l’ou!

#talkingegg #EggGang #WeGotThis

Per què un ou?

Un ou no té gènere, ni raça ni edat. Fàcil i ràpid d’entendre, oi? vist així té força sentit, deixant de banda que les persones no som ovípares, però bé, no ens posarem amb la base d’una campanya viral d’èxit 😉 52 milions de likes no deixen lloc a dubtes que tot estava molt ben articulat!

0.Comentaris

    Deixar un comentari