L’ecommerce fa el salt a les xarxes socials

Facebook Buy

Les xarxes socials més populars (Facebook, Twitter, Pinterest…) no descansen en la seva carrera d’atraure més usuaris i tractar que aquests passin cada vegada més temps dins el seu entorn.

Davant l’auge de les botigues online (ecommerce) i la creixent confiança dels usuaris a realitzar compres per internet durant els darrers anys, no han tardat les xarxes socials més populars a voler afegirse al carro.

La intenció és mantenir quanta més estona a l’usuari dins la seva xarxa. Per a l’usuari, poder explorar i descobrir continguts nous i alhora poder interactuar amb ells des de la mateixa xarxa (comprant, reservant…), és una evident millora de la usabilitat i un valor afegit. Així la opció que proposen permetrà que el usuaris puguin comprar des del mateix Facebook, Twitter o Pinterest entre “m’agrada”, “retweets” i “pins”. Òbviament, aquesta funcionalitat suposa un nou ventall d’opcions per a que les empreses puguin promocionar els seus productes en els seus canals a les xarxes socials. Actualment estan en fase de proves i segurament al nostre país encara tardarem uns mesos a veure-ho, no obstant ja podem intuïr en quina forma ho veurem:

Buy button Facebook    Buy Twitter

REservation table facebook

Pinterest buy button Pin

 

Descobreix: Game of Thrones és un dels que està experimentant la opció amb Twitter

Més informació:

0.Comentaris

    Deixar un comentari