Inspiració: Frases il·lustrades

Actualment destaquen a les xarxes socials noves aplicacions web centrades en els continguts visuals com Pinterest, Tumblr, PiccsyWeHeartIt,… entre d’altres. Aquests serveis han conduït a popularitzar un nou tipus de continguts que es comparteixen arreu del món. Els formats i funcionament permeten als seus usuaris diversos usos, des d’enviar tràfic a una botiga online,  difondre blogs, col·leccionar imatges a la web o simplement connectar-los amb altres xarxes socials populars.

Tot això afavoreix la possibilitat de transmetre i compartir un missatge amb el poder visual, que ha desencadenat un curiós però benvingut fenòment: les frases il·lustrades.

L’adjectiu il·lustre es manifesta aquí en dos dels seus sentits. Són frases il·lustres i estàn il·lustrades.


Il·lustradors, dissenyadors, artistes, aficionats… tothom participa en la creació i difusió d’aquests continguts. La finalitat és poder compartir un oci senzill, dinàmic i atractiu als usuaris a la vegada que també poden servir com a fonts d’inspiració.

Un recurs molt útil és prendre frases cèlebres de personatges famosos, des de filòsofs passant per científics i artistes fins a emprenedors, totes aquelles persones que marquen un abans i un després.

També trobem continguts més enllà del que són frases, aquí uns exemples:

Hi ha, no obstant, qui es guanya la vida comercialitzant aquests missatges en format físic, és a dir, pósters. Aquests poden fer-ho a través de botigues on-line com Etsy, que és un portal per a reunir artistes i artesans per a poder vendre i comprar manualitats.

Així doncs, tot navegant per la xarxa, ens quedem aturats una estona en el que sembla una imatge, però que pot contenir en sí una gran veritat o una gran font d’inspiració.

Ja sabeu, si esteu desanimats, no us ve la inspiració, us avorriu, o us heu quedat sense feina, no oblideu que a la xarxa podeu trobar un manantial de continguts inspiradors bells de veure i de llegir.

0.Comentaris

    Deixar un comentari