ElGiroscopi participa a la #Catosfera


Aquest cap de setmana tindrà lloc a Girona la
Catosfera, el cicle de debats en profunditat i xerrades inspiradores sobre les novetats tecnològiques i del món d’Internet. De dijous 13 a dissabte 15 diferents personalitats del món d’Internet es trobaran per discutir i compartir, entre elles la directora d’ElGiroscopi Anna Codina qui parlarà d’ “Estratègies digitals per a tothom: startups, PIMES i grans marques. Tots els actes tindràn lloc al Centre Cultural de la Mercè i al seu auditori. L’entrada és gratuïta però les places limitades.

Aquesta és la segona edició que se celebra a Girona. Fins l’any passat totes edicions anteriors s’havien celebrat a Granollers. En un inici tan sols s’agrupava la comunitat blocarie de Catalunya, a poc a poc, les jornades de la Catosfera han anat evolucionant fins a convertir-se en el cicle de debats que és avui dia. A continuació us expliquem el programa d’aquest any.

PROGRAMA

Dijous 13: Presentació, debat i degustació

La Catosfera començarà el divendres 13 amb l’acte inaugural amb les autoritats i tot seguit, hi haurà la ponència inaugural amb Saül Gordillo, Genís Roca, Josep M. Ganyet, per acabar el dia hi haurà una mostra de contes visuals ‘Kinetics of time travel’ amb Pere Tubert Juhé i paral·lelament un tast de vins amb Xitxarel·lo.

Divendres 14: Re-creació, masclisme i ciberbaiting

A primera hora del matí Josep M. Ganyet i Quico Domingo parlaran de la tecnologia re-creativa. A la tarda, serà el torn de parlar del “Masclisme i clickbaiting. Els perills de fer-ho tot per acumular visites”. En aquest debat hi participaran Sílvia Barroso, Karma Peiró, Gemma Aguilera, Berta Florés i com a moderador hi haurà Enric Borràs. La jornada s’acabarà amb un tast de vins amb Xitxarel·lo.

Dissabte 15: Jornada intensa amb ponències, entre elles la d’ElGiroscopi

Matí: Empresa i marketing

Aquest dia és on hi haurà el gruix de la Catosfera, amb conferències amb respresetants de diverses empreses: Gemma Escribano (Wallapop), Andreu Castellano (Airbnb), Jordi Ipaguirre i Jordi Delgado (Crypto Party) , Daniel Romy (Media Digital Venture, Waynabox), Ricard Castellet (BeRepublic), Xevi Montoya (PlayBrand), Anna Codina (ElGiroscopi), Marc Argemí (Sibilare), Jordi Graells (Servei d’Atenció Ciutadana de la Generalitat de Catalunya) i Dolors Boatella (creativa).

Tarda: Seguretat, cultura, política i humor

A la tarda, a partir de les 16h, Jordi Ipaguirre tornarà a fer una intervenció sobre “El perquè de la inseguretat a Internet” i Vicente Aguilera farà una “Anàlisi de xarxes socials amb finalitats d’investigació: riscos i abusos en l’ús dels perfils a Internet”. Deprés d’aquestes dues ponències, el foto periodista Jordi Borràs parlarà de “Seguretat digital i pràctica periodística.

També hi haurà espai per a parlar de la cultura, de la mà de Laura Borràs (Inst. Lletres Catalanes), Eva Pique (Catorze) i Francesc Canosa (Periodista, guionista i escriptor). I per úlitm s’encentaràn temàtiques disteses amb l’estilista Patrycia Centeno (Politicaymoda), Joan Ferrús (director de El Jueves) i Jair Dominguez (guionista i escriptor).

Com a la resta de dies, s’acabarà el dia i la Catosfera amb unes copes de vi Xitxarel·lo.

0.Comentaris

    Deixar un comentari